Sluit navigatie

Rolls Royce Silver Cloud I huren

Is deze unieke Rolls Royce Silver Cloud I jullie droom trouwauto? De Silver Cloud I is het eerste model in de reeks van de Rolls Royce Silver Clouds en daarmee een echte klassieker. Je kunt deze trouwauto bij ons huren in de kleur Old English White. 

Bij deze chique trouwauto moet de uitstraling compleet zijn. Daarom worden jullie op jullie trouwauto volledig in stijl gereden door onze ervaren chauffeur. Zo kunnen jullie je op en top bruidspaar voelen. De Rolls Royce Silver Cloud I is te huur vanaf €495,-.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Fotoboek Rolls Royce

Rolls Royce Silver Cloud I: uniek exemplaar

De Rolls Royce Silver Cloud I wordt door veel mensen gezien als de mooiste Rolls Royce die er is. In deze Rolls Royce Silver Cloud I voelen jullie je op en top bruidspaar.

Het rode en grijs leren interieur en de enorme ruimte zijn uniek. Met de lengte van maar liefst 5,4 meter is deze trouwauto een ware limousine. Hoe lang de sleep van de bruid ook is, het past in de Rolls Royce Silver Cloud I. Ruimer en stijlvoller kan het niet.

Onze voorwaarden
Video Rolls Royce

Waarom Rolls Royce Silver Cloud I huren bij Molenaar Trouwauto’s?

Al onze trouwauto’s worden nauwkeurig onderhouden. Ze zien er daarom uit als nieuw. Daarnaast kan de Rolls Royce Silver Cloud I bij ons worden aangekleed met dagverse bloemen. Dit doet onze eigen bloemist en stylist.

Ook kan ze jullie trouwboeket en corsages naar persoonlijke wens verzorgen. Er is meer! Hebben jullie al gedacht aan een kentekenplaat met jullie trouwdatum of leuke tekst er op? Bekijk alle mogelijkheden bij onze extra’s!

Veel persoonlijke aandacht en service.

- Arjan & Corline van Wingerden

Scroll naar boven