Sluit navigatie

Porsche 356 Speedster huren

De Porsche 356 Speedster trouwauto uit 1966 is werkelijk een plaatje. Deze klassieke auto is niet alleen één van de meest karakteristieke auto’s uit de jaren 60, maar ook één van de meest stijlvolle sportwagens ooit! 

Met zijn klassieke vormen is deze roomwitte Porsche 356 Speedster een indrukwekkende vertoning op jullie bruiloft. Veel mensen beschouwen deze auto als het mooiste type dat Porsche ooit geproduceerd heeft. De Porsche 356 Speedster zal dus een prachtige aanvulling zijn op jullie speciale dag!

Jullie kunnen de trouwauto, met grijs interieur en een dak dat open, maar ook goed dicht kan, huren vanaf €395,-. Maak een gratis afspraak en kom langs om de Porsche 356 in het echt te bekijken!


Vrijblijvende offerte aanvragen

Fotoboek Porsche Speedster

Porsche 356: de ‘classic look’

De Porsche 356 Speedster wordt door veel mensen gezien als mooiste Porsche die er is. Met de ‘classic look’ van de trouwauto wordt jullie huwelijksdag nog specialer. Het huren van de Porsche 356 Speedster garandeert een stijlvolle aankomst op jullie trouwlocatie. 

De Porsche 356 Speedster trouwauto is geschikt om zowel korte als langere ritten af te leggen. Deze trouwauto brengt jullie zo op de plaats van bestemming en zorgt voor veel bekijks. Een goede sfeerimpressie vinden jullie in ons fotoboek of bekijk de videobeelden van de Porsche 356 Speedster.

Onze voorwaarden
Video Porsche Speedster

Waarom Porsche 356 huren bij Molenaar Trouwauto’s?

Wij hebben ook een breng- en haalservice om jullie speciale dag zorgeloos te laten verlopen. De trouwauto wordt dan op de afgesproken tijd bij jullie gebracht en ‘s avonds weer vanaf jullie feestlocatie opgehaald. 

De Porsche 356 Speedster wordt nauwkeurig onderhouden en ziet er uit als nieuw. De trouwauto aankleden met bloemen? We hebben een persoonlijke bloemist en stylist die dagverse bloemcreaties naar jullie wens maakt. En dat is nog niet alles! Kijk bij onze extra’s voor meer interessante voorzieningen.

Veel persoonlijke aandacht en service.

- Arjan & Corline van Wingerden

Scroll naar boven