Sluit navigatie

Kever Cabrio Triple White huren

Deze nieuwkomer is schitterend: de Kever Cabrio Triple White! De trouwauto die helemaal in het wit gehuld is. Zowel de mooie witte lak als het bijpassende interieur en de cabrio kap.

De kenmerken van deze Kever Cabrio Triple White zijn de hoge betrouwbaarheid, de fantastische eenvoud en het typerende motorgeluid.

Ervaar de romantiek in deze trouwauto tijdens jullie speciale dag. Je kunt de Kever Cabrio Triple White al huren vanaf €250,-. Maak een gratis afspraak om de cabriolet te komen bekijken.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Fotoboek Kever White

Compleet plaatje met de Kever Cabrio Triple White

Onze Volkswagen Kever Cabrio Triple White maakt het plaatje van jullie bruiloft compleet. De Kever is uitgevoerd in een mix van een off-white leren interieur, kap en lak.

De klassieke koplampen en de rieten picknickmand of leren koffer achterop de cabriolet maken deze trouwauto nog specialer. Bekijk de 
foto’s van onze Volkswagen Kever Cabrio Triple White voor een goede impressie.

Onze voorwaarden
Video Kever Wit

Waarom huren bij Molenaar Trouwauto’s?

Onze nieuwe Kever Cabrio Triple White verkeert in super conditie. Op jullie bruiloft wordt de Kever als nieuw bij jullie afgeleverd. Met of zonder chauffeur! Ben je van plan om zelf te rijden? Willen jullie je laten rondrijden door een eigen of onze chauffeur? Wij regelen het graag. In de avond halen wij jullie trouwauto op vanaf jullie locatie zodat jullie daar geen omkijken meer naar hebben. 

Willen jullie de Kever Cabrio Triple White aankleden met dagverse bloemen? Onze persoonlijke bloemist verzorgt graag de creaties die jullie in gedachten hebben. Daarnaast kan ze ook jullie trouwboeket en corsages creëren. Ideaal!

Voor extra’s zoals een unieke kentekenplaat, een rieten picknickmand, een leren koffer met tulestrik kunnen jullie ook bij ons terecht. Kijk snel bij onze extra’s!

Geweldige dag gehad met een fantastische auto!

Eric & Charlotte van Voorst

Scroll naar boven