Sluit navigatie

Ford USA Mustang coupe huren

Altijd al zelf willen rijden in een snelle sportwagen? En dat ook nog eens op de mooiste dag van je leven? Dan is deze stoere matwitte Ford Mustang coupe echt wat voor jullie! 

Bij het geluid van deze snelle trouwauto zal iedereen omkijken! En helemaal als ze jullie als stralend bruidspaar zien uitstappen! De Ford Mustang coupe is voorzien van alle luxe en gemakken. 

Vollop genieten van jullie trouwdag? Profiteer van de voordelen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Button-Fotoboek-Ford-USA-Mustang-coupe.png

Waarom Ford Mustang huren bij Molenaar Trouwauto's?

Molenaar Trouwauto’s doet er alles aan om jullie trouwdag zorgeloos te laten verlopen. Zo hebben wij een breng- en haalservice.

Op de afgesproken tijd wordt de Ford Mustang trouwauto bij jullie gebracht en na afloop vanaf de feestlocatie opgehaald. Met of zonder privéchauffeur! Jullie hebben namelijk de keuze om zelf in de trouwauto te rijden of om jullie te laten rondrijden door een eigen of onze chauffeur.

Onze voorwaarden
Button-Video-Ford-USA-Mustang-coupe.png

Extra opties bij Ford Mustang huren

Het is bij ons mogelijk om jullie trouwauto te bekleden met dagverse bloemen. Dit doet onze bloemist die goed luistert naar jullie wensen.

Het is ook mogelijk om door haar het trouwboeket en de corsages te laten verzorgen. Willen jullie daarbij een kentekenplaat met jullie trouwdatum? Bij ons kan het! Bekijk onze extra’s voor alle mogelijkheden!

Geweldige dag gehad met een fantastische auto!

Eric & Charlotte van Voorst

Scroll naar boven