Sluit navigatie

Ford Mustang Cabrio huren

Een trouwauto met comfort, snelheid, power en toch een icoon? Dan is de Ford Mustang echt een trouwauto voor jullie! 

De Ford Mustang is een van de meest in het oog springende modellen van Ford USA. Deze stoere cabrio is echt een blikvanger. En wat te denken van het geluid als je weg rijdt?!

Deze trouwauto biedt jullie als bruidspaar volop comfort. De kap kan open bij mooie weer en met 1 druk op de knop dicht als je toch liever uit de wind zit. Rij zelf of laat je rijden en zit comfortabel achterin om te genieten van al het bekijks dat je hebt met deze auto! Deze Ford Mustang is te huur vanaf €395,-.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Fotoboek-Ford-Mustang.jpg

Waarom Ford Mustang huren bij Molenaar Trouwauto's?

Molenaar Trouwauto’s doet er alles aan om jullie trouwdag zorgeloos te laten verlopen. Zo hebben wij een breng- en haalservice.

Op de afgesproken tijd wordt de Ford Mustang trouwauto bij jullie gebracht en na afloop vanaf de feestlocatie opgehaald. Met of zonder privéchauffeur! Jullie hebben namelijk de keuze om zelf in de trouwauto te rijden of om jullie te laten rondrijden door een eigen of onze chauffeur.

Onze voorwaarden
Video Ford Mustang

Extra opties bij Ford Mustang huren

Het is bij ons mogelijk om jullie trouwauto te bekleden met dagverse bloemen. Dit doet onze bloemist die goed luistert naar jullie wensen.

Het is ook mogelijk om door haar het trouwboeket en de corsages te laten verzorgen. Willen jullie daarbij een kentekenplaat met jullie trouwdatum? Bij ons kan het! Bekijk onze extra’s voor alle mogelijkheden!

Geweldige dag gehad met een fantastische auto!

Eric & Charlotte van Voorst

Scroll naar boven