Sluit navigatie

Op zoek naar een bedrijf voor trouwauto verhuur?

Welkom bij Molenaar Trouwauto’s! Hèt adres voor trouwauto verhuur. Jullie kunnen bij ons terecht voor klassieke trouwauto’s van bekende merken zoals Porsche en Rolls Royce. Daarnaast is het mogelijk om in al onze trouwauto’s zelf te rijden, ook in de Rolls Royce Silver Cloud I! Dat is uniek in Nederland.

Overzicht trouwauto's

De trouwauto's van Molenaar Trouwauto's verhuur

Molenaar Trouwauto’s heeft 5 exclusieve trouwauto’s in de verhuur. Stuk voor stuk schitterende trouwauto's die het plaatje van jullie trouwdag helemaal compleet kunnen maken. Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de stijlvolle Rolls Roys, de klassieke Porsche of de romatische Kever Cabrio. Maar het is ook mogelijk om op de sportieve tour te gaan met één van onze Ford Mustangs.

De trouwauto's die wij verhuren kunnen jullie uitgebreid bekijken in het online fotoalbum of in onze video

Trouwauto verhuur met complete service

Bij Molenaar Trouwauto’s verhuur hebben wij een grote passie voor trouwauto's. Deze passie willen wij graag delen en daarom zijn wij begonnen met het verhuren van trouwauto's. Inmiddels doen wij dit al een aantal jaar met veel plezier en tot tevredenheid van vele bruidsparen. Wij vinden het leuk om een steentje bij te dragen aan een goed verloop van jullie trouwdag. Daarom bieden wij de breng- en haalservice. De trouwauto die jullie huren wordt dan op een gewenste locatie gebracht en aan het eind van de dag weer opgehaald. Om jullie plaatje compleet te maken hebben jullie de mogelijkheid om de trouwauto met dagverse bloemen te bekleden. Onze vertrouwde bloemist verzorgt alle bloemencreaties. Daarnaast kan ze jullie ook van het trouwboeket en de corsages voorzien! 

Trouwauto huren

Hebben jullie de trouwauto die jullie willen huren op het oog? Check dan snel of deze nog beschikbaar is op de door jullie geplande trouwdatum. Jullie kunnen natuurlijk ook direct een offerte aanvragen via het offerteformulier of telefonisch via telefoonnummer 06 – 10 18 43 75.

Onze trouwauto's

Ford Mustang huren als trouwauto

Ford Mustang

Trouwen in een stoere trouwauto? Dan is deze Ford Mustang iets voor jullie.

Bekijk deze trouwauto
ford-mustang-coupe  4.jpg

Ford USA Mustang coupe

Stoer, snel en toch stijlvol? Dat is deze matwitte Ford Mustang coupe!

Bekijk deze trouwauto
Kever-huren-wit-Cabrio-triple-white.jpg

Kever Cabrio Triple White

Nu te huur bij Molenaar Trouwautos; de romantische Kever Triple White!

Bekijk deze trouwauto
Porsche huren Speedster 356

Porsche 356 Speedster

Altijd al in een porsche willen rijden? Jullie trouwdag is de kans!

Bekijk deze trouwauto
Rolls Royce huren Silver Cloud I

Rolls Royce Silver Cloud I

Deze trouwauto maakt het romantische plaatje van jullie trouwdag compleet.

Bekijk deze trouwauto

Wij zoeken klassieke auto's

Heeft u een (klassieke) auto die u zou willen verkopen of kent u iemand die zijn/haar auto wil verkopen? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen. Alvast hartelijk dank!

Contactformulier
Scroll naar boven