Sluit navigatie

Extra’s voor jullie trouwauto en trouwdag

Bloemen-op-trouwauto.jpg

Dagverse bloemen op de trouwauto

Maak de trouwauto af met een mooie creatie van dagverse bloemen. Onze persoonlijke bloemist is dé specialist als het gaat om boeketten voor op trouwauto’s. Omdat ze onze trouwauto’s kent weet ze als geen ander wat de diverse mogelijkheden voor de door jullie uitgekozen trouwauto zijn.

Trouwboeket-corsages.jpg

Trouwboeket en corsages

Onze bloemist verzorgt naast de bloemencreaties op de trouwauto ook graag jullie trouwboeket en de corsages. Ze kan in overleg het trouwboeket en de corsages precies laten afstemmen met de bloemencreatie op de trouwauto. Dat scheelt bovendien weer een extra bezoek aan de bloemist! 

Kentekenplaat.jpg

Unieke kentekenplaat

Willen jullie een unieke kentekenplaat op de trouwauto? Bij Molenaar Trouwauto’s bieden wij kentekens met een leuke tekst, zoals ‘Just Married’. Daarnaast kunnen jullie er voor kiezen om een unieke kentekenplaat te laten maken. Bijvoorbeeld een kentekenplaat met jullie trouwdatum of met jullie namen erop.

Koffer-trouwauto.jpg

Rieten picknickmand of leren koffer

Achterop de Kever Cabrio’s is het mogelijk een rieten picknickmand of leren koffer te monteren. Dit maakt het plaatje nog romantischer en meer authentiek.

decoratie-mand-koffer.jpg

Decoratie mand/koffer

 De mand en koffer kunnen gedecoreerd worden met een tule strik in alle mogelijke kleuren! 

Haal-brengservice.jpg

Breng- & Haalservice

Wij leveren de trouwauto bij jullie af en halen de klassieker na afloop op jullie trouwlocatie weer op. 

Veel persoonlijke aandacht en service.

- Arjan & Corline van Wingerden

Scroll naar boven